Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare Romania Cazare in Judetul Braila

Super Cazare in judetul Braila

Localitatile judetului Braila :

Judetul

BRAILA


alba_logo

Judetul Braila este situat in partea de sud-est a Romaniei, in zona de campie, ocupand o parte din Campia Baraganului, o parte din Lunca Siretului inferior si mici portiuni din Campia Salcioara si Campia Buzaului. In estul judetului Braila se afla Insula Mare a Brailei.
Rezervatia naturala din Insula Mica a Brailei prezinta o fauna specifica de delta: diferite specii de giste, rate, stirci, pescarusi, nagiti, sitari, becatine, lisite, lebede.

Judetul Braila preprezinta perspective bune de afaceri, oferind nenumarate posibilitati de cazare. Doua puncte de interes turistic ale judetului Braila sunt reprezentate de statiunile Blasova si Lacul Sarat.
Statiunea balneoclimaterica Lacul Sarat se afla la numai 5 km de Braila, si este inconjurata de 70 ha de padure care amelioreaza climatul de stepa, facand astfel din statiune un loc placut de relaxare. Lacul are o salinitate mare si este un vechi curs al Dunarii care este blocat acum.

Pe fundul lacului se afla mal terapeutic. Atat malul cat si apa din statiunea Lacul Sarat sunt recunoscute de multa vreme pentru valoarea terapeutica iar in ultimul timp, multi turisti vin aici pentru tratament. Fluviul Dunarea este de asemenea, cel mai important punct de atractie turistica al judetului Braila.

Statiunile din judetul Braila ofera posibilitati de cazare diverse , cu grad de confort diferit, la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Fie ca optati pentru cazare in hotel sau cazare la pensiune ori vila, ospitalitatea gazdelor va vor determina sa reveniti in acest tinut. Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in judetul Braila, in diverse unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, asigurand atat hoteluri pentru relaxare si agrement, hoteluri pentru turismul de afaceri, cat si pensiuni sau vile. Noi va oferim cazare in judetul Braila, dar si in toata tara. Special pentru cazare in judetul Braila avem site-ul http://cazarejudetbraila.super-cazare.com/, care va ofera cazare atat in hoteluri cat si in pensiuni, cabane, vile. Pentru la cazare hoteluri din judetul Braila si cazare la pensiuni din judetul Braila ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist sau https://twitter.com.

 

 

braila 1braila 3


braila 2