Cazare Curtea de Arges

Cazare ieftina Curtea de Arges

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Curtea de Arges Cazare Curtea de Arges Cazare Pensiunea Casa Domneasca
Oferte Paste Pensiunea Casa Domneasca

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Curtea de Arges - Cazare Pensiunea Casa Domneasca

Nascuta din dorinta de a crea ceva unic si deosebit in -Orasul regilor - asa cum ne place noua argesenilor sa ne numim orasul – Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges in toata splendoarea lui.
Numele pensiunii a fost inspirat de locul in care aceasta este amplasata, in chiar centrul istoric al primei capitale a Tarii Romanesti de la Curtea de Arges, atestata documentar la 1330. Dar, denumirea aleasa pentru Pensiunea Casa Domneasca****, sugereaza totodata si un anume standard la care ar trebui sa se astepte oaspetii care ne calca pragul. 
Casa in sine, se doreste a fi altceva din punct de vedere turistic, o casa adevarata, intima si calda, primitoare si odihnitoare astfel incat oaspetii nostri sa se simta ca acasa. 
Locul in care este amplasata Casa Domneasca****, in chiar centrul orasului (la o distanta de numai 150 m pana in piata publica din fata Curtii Domnesti), dar intr-o zona patriarhala, inconjurata de multa verdeata si extrem de linistita, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei noastre. Aici, oaspetii nostrii au sentimentul ca sunt intr-o alta lume, mai pura, mai proaspata si lipsita de poluare, dar in acelasi timp incarcata de istorie. 
Facilitatile moderne ale casei (piscina acoperita, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, internet wireless, televizoarele LCD), impreuna cu decorurile clasice, semineul si muzica ambientala, fac din Casa Domneasca**** locul ideal pentru odihna si recuperare dupa efectele provocate de stresul omniprezent in viata noastra.
La Pensiunea Casa Domneasca**** va astepata o atmosfera plina de caldura si eleganta, creata atat prin decorurile si materialele folosite, cat si de amabilitatea personalul nostru, astfel incat sunteti mereu tentati sa reveniti asa cum o fac cea mai mare parte a oaspetilor nostri care revin acum in calitate de prieteni..
Daca veti alege sa ne treceti pragul, suntem convinsi ca veti intelege de ce sloganul nostru este -Aici esti rege! 


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Pensiunea Casa Domneasca are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40.248.721.008
Adresa: Str. Plopis, nr.3, Curtea de Arges, Jud. Arges, Romania Mobil: +40.747.11.99.00 ; +40.755.01.56.71; (L-D: 09:00-20:00) +40.747.11.99.01; +40.721.21.88.23; (L-V: 09:00-19:00) Fax: +40.248.721.070
E-mail: casadomneasca@casa-domneasca.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Pensiunea Casa Domneasca din Curtea de Arges sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Curtea de Arges, Cazare hotel Curtea de Arges, Cazare pensiune Curtea de Arges, Cazare vila Curtea de Arges, Cazare particular Curtea de Arges, Cazare apartment Curtea de Arges, Oferte Cazare in Curtea de Arges, Concediu in Curtea de Arges, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Curtea de Arges