Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare Romania Cazare in Judetul Tulcea

Super Cazare in judetul Tulcea

 

Judetul

TULCEA


alba_logo

alba_map

Judetul Tucea este o zona turistica prin excelenta. Tulcea este resedinta administrativa a acestui judet si mai poarta numele de Poarta Deltei Dunarii. Pe teritoriul judetului Tulcea, Dunarea se divide in trei ramuri formand Delta Dunarii, un pamant magic, cu peisaje incantatoare.Delta Dunarii, regat al apelor si al insulelor plutitoare este un adevarat paradis al pescarilor si vanatorilor, in care multimea pasarilor si diversitatea florei formeaza un peisaj unic.
Acest sanctuar al naturii ce cuprinde lacuri (peste 400), paduri de trestie (peste 1.800.000 ha, fiind cea mai mare intindere de stufaris din lume), insule plutitoare de trestie (19,5kmp) si paduri de salcii, este paradisul pasarilor migratoare revenite in delta din toata Europa si de pe alte continente.
De asemenea, in Delta Dunarii traiesc peste 133 de specii de pesti, unele dintre acestea fiind in permanenta expansiune (platica, crap) altele fiind in regresiune (linul, stiuca care nu sunt rezistente la poluare). Denumita si raiul pestilor si al pasarilor, Delta Dunarii se situeaza pe locul intai in preferintele turistice ale judetului, fiind destinatia ideala pentru pasionatii de natura si pescuit.
In judetul Tulcea puteti vizita: Parcul National Muntii Macinului ;situri arheologice: cetatea Medievala de la Enisala, fortificatia Romana - Babadag, situl arheologic Orgame - Argamum, cetatea Noviodunum, situl arheologic Halmyris, cetatea Garvan-Dinogetia, cetatea Troesmis , cetatea Arrubium , cetatea Salsovia , cetatea Beroe, cetatea Aegyssus, cetatea Proslavita , cetatea Ibida; case memoriale si monumente: casa Panaghia, casa Panait Cerna, monumentul Paleocrestin din Niculitel, Ensiala-Gospodaria Taraneasca In Situ, geamia catedrala Azzizie, farul din Sulina, monumentul Independentei din Tulcea ; muzee: Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, Muzeul de Istorie si Arheologie , Muzeul de Arta, sau va puteti incarca spiritual vizitand manastirile: Manastirea Cocos, Manastirea Celic Dere, Manastirea Saon, Manastirea Vovidenia, Manastirea Uspenia, Manastirea Valea Teilor, Manastirea Cerbu ,Manastirea Stipoc (Schitul Sfantul Atanasie).
Diversitatea si frumusetea peisajului, varietatea vestigiilor arheologice si numeroasele monumente istorice ofera unicitate judetului si au determinat aparitia si dezvoltarea a diverse unitati turistice de cazare care reusesc sa asigure turistilor tot confortul necesar.
Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in judetul Tulcea, in diverse unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, asigurand atat hoteluri pentru relaxare si agrement, hoteluri pentru turismul de afaceri , cat si pensiuni sau vile. Noi va oferim cazare in judetul Tulcea, dar si in toata tara. Special pentru cazare in judetul Tulcea avem site-ul http://cazarejudettulcea.super-cazare.com/, care va ofera cazare atat in hoteluri cat si in pensiuni, cabane, vile. Pentru cazare hoteluri judetul Tulcea si cazare pensiuni judetul Tulcea ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist sau https://twitter.com.


tulcea 1tulcea 2

tulcea3tulcea 4

tulcea 5