Cazare Eselnita

Cazare ieftina Eselnita

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Eselnita Cazare Eselnita Cazare Pensiunea Danubia
Oferte Paste Pensiunea Danubia

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Eselnita - Cazare Pensiunea Danubia

Pensiunea Danubia este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselnita care practic marcheaza inceputul defileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua . Fiind situata pe drumul national 57, puteti ajunge la pensiunea noastra dinspre Moldova Noua sau cel mai probabil prin Orsova, daca veniti pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu-Severin. Drumul este in general bun, dar sfatul nostru este sa conduceti cu atentie deoarece pe anumite portiuni se lucreaza intens la refacerea lui. Drumul este destul de circulat facand legatura intre Drobeta Turnu-Severin si Timisoara, pe acest traseu aflandu-se multe obiective importante, atat turistice cat si administrative. 
Uitati de toate acestea odata ce va apropii de destinatie, atunci cand drumul, pret de cativa zeci de kilometri, urmeaza malul Dunarii. Treceti de impresionantul baraj Portile de Fier (foarte frumos ziua, dar cu adevarat spectaculos noaptea!), mai apoi de linistitul oras Orsova, si dupa inca 10 minute si cateva \"Uaaau\"-uri ati ajuns la pensiunea noastra. 
Nu va faceti griji! Pensiunea noastra are destule locuri de parcare cat pentru toti oaspetii. Camerele noastre sunt spatioase si confortabile si, cu exceptia uneia singure, toate camerele au vedere catre Dunare. Geamuri mari care dau in balcoane mari pline de flori, de unde puteti admira Clisura. Daca doriti, lasati draperia trasa si dimineata, cand soarele rasare de dupa muntii de pe malul sarbesc, primele raze de soare vor intra in camera... probabil cel mai simpatic ceas desteptator din dotarea pensiunii . 
Cat pe ce sa uitam: camerele sunt dotate cu lcd-uri si televiziune satelit, aer conditionat, iar baile cu cabine hidromasaj, feon, etc. 


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Pensiunea Danubia are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact:
Telefon: 0724.278.579
Adresa: Clisura Dunarii,localitatea Eselnita,Jud. Mehedinti, Romania
E-mail:
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Pensiunea Danubia din Eselnita sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Eselnita, Cazare hotel Eselnita, Cazare pensiune Eselnita, Cazare vila Eselnita, Cazare particular Eselnita, Cazare apartment Eselnita, Oferte Cazare in Eselnita, Concediu in Eselnita, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Eselnita