Cazare Dubova

Cazare ieftina Dubova

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Dubova Cazare Dubova Cazare Pensiunea Melba
Oferte Paste Pensiunea Melba

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Dubova - Cazare Pensiunea Melba

Accesul la Pensiunea Melba se face cu vaporasul din Orsova si pe cateva posibile rute auto. Prin energie, indaratnicie si rabdare, Dunarea a spart ziduri de piatra, despartind Carpatii de Balcani. Dupa ce intra in Romania pe la Bazias, Dunarea descrie unul dintre cele mai fascinante trasee din lungul celor 2.860 km, pe care ii strabate de la izvoare pana la varsarea in Marea Neagra. Este vorba despre Defileul Dunarii, care masoara 125 km, din care 45 km reprezinta portiunea faimoaselor Cazane – portiune din defileul Dunarii intre Dubova si Ogradena, formata din Cazanele Mari (4 km lungime) si Cazanele Mici (5 km lungime), unde Dunarea este fortata sa treaca printre munti ingustatndu-se pana la latimi cuprinse intre 180-250 m. Zona este declarata monument  al naturii in Europa (aici pot fi gasite laleaua cazanelor ,Apus Melba– Lastunul de stanca, nume purtat cu mandrie si de Pensiunea Melba, pensiune ce, credem noi, se incadreza perfect in aceste zone mirifice s.a.m.d)
In  aceasta zona mirifica se afla situata Pensiunea MELBA , limitata de cele Doua Cazane , in golful Dubova .
In zona cazanelor, la intrarea in golful ratului Mraconia, pe un pisc de munte, se sapa in piatra un chip al lui Decebal, impresionant, iar pe malul Dunarii, in apropiere se reconstruieste Schitul Mraconia(Manastirea de sub ape). Tot aici se afla inscriptia sapata in statnca -Tabula Traiana- care consemneaza inceputul drumului suspendat al lui Traian pe teritoriul Daciei (40km).
Nu in ultimul ratnd Pensiunea Melba ofera odihna si relaxare pe plaja amenajata pe malul batranului fluviu , langa piscina cu apa limpede . Cazarea se  face in cele 10 camere duble (8 camere duble matrimoniale si doua twin) ,amenajate cu mult bun gust si dotate cu telefon,televiziune prin cablu,radio MP3,minibar,grup sanitar propriu cu dusuri cu hidromasaj sau jacuzzi.
Preparatele culinare traditionale si cu specific zonal sunt pregatite in bucataria proprie si se servesc in restaurantul din incinta si pe terasa localului.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Pensiunea Melba are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Vamvu Ileana (administrator)
Telefon: +4 0252 368 080
Adresa: Loc. Dubova, jud. Mehedinti, Romania Mobil: +4 0727 474 179 Tel/fax: +4 0252 368 080
E-mail: vamvui@gmail.com
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Pensiunea Melba din Dubova sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Dubova, Cazare hotel Dubova, Cazare pensiune Dubova, Cazare vila Dubova, Cazare particular Dubova, Cazare apartment Dubova, Oferte Cazare in Dubova, Concediu in Dubova, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Dubova