Cazare Timisoara

Cazare ieftina Timisoara

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Timisoara Cazare Timisoara Cazare Hotel Timisoara
Oferte Paste Hotel Timisoara

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Timisoara - Cazare Hotel Timisoara

Hotel Timisoara se afla intr-o pozitie privilegiata. Fatada e orientata spre spatiul de suflet al timisorenilor (Piata Victoriei). Totodata, cea mai frumoasa zona pietonala si locul traditional de promenada (Corso). Este o panorama splendida. Imposibil de ignorat.
De la una din cele 90 de ferestre care dau spre piata simti adevarata esenta a orasului. Poti sa-i inspiri aerul romantic si cosmopolit. Din acest loc risti sa te indragostesti definitiv de Timisoara. Orasul devine o scena. Iar oaspetele hotelului are loja principala.
La 10 metri de Opera si de Teatrul National. La 0 kilometri de kilometrul zero. Hotel Timisoara e vecin cu toate punctele de atractie. E un punct de atractie in sine.
Cladirea istorica (ridicata in 1933) a fost sediul Bancilor Reunite Banatene. Mai continea spatii de birouri si camere de inchiriat pe termen indelungat. Dubla vocatie (business+hotel) e confirmata in prezent. Prin lucrarile masive de reabilitare s-a creat un hotel de 5 stele si simultan un impecabil centru de afaceri.
De la redesenarea fatadei si pina la reorganizarea camerelor, totul a fost adus la nivelul anului 2011. Nu e doar o modernizare. Hotel Timisoara s-a reinventat. Cele doua corpuri ale ansamblului au fost unificate de superba curte interioara, acoperita cu un luminator si deservita de un lift ultramodern de sticla. Practic, acum vorbim de un singur spatiu de cazare. Unitar. Original. Un nou hotel.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel Timisoara are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: 0040 256 498 852
Adresa: Str Marasesti nr 1-3, 300086, Timisoara, jud.Timis, Romania GPS: Lat: 454517.69″N Long: 211330.42″E Fax: 0040 256 499 450
E-mail: office@hoteltimisoara.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel Timisoara din Timisoara sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Timisoara, Cazare hotel Timisoara, Cazare pensiune Timisoara, Cazare vila Timisoara, Cazare particular Timisoara, Cazare apartment Timisoara, Oferte Cazare in Timisoara, Concediu in Timisoara, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Timisoara