Cazare Targu Mures

Cazare ieftina Targu Mures

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Targu Mures Cazare Targu Mures Cazare Hotel Grand
Oferte Paste Hotel Grand

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Targu Mures - Cazare Hotel Grand

Complexul Hotelier Grand Tirgu Mures inaugurat oficial cu o noua stralucire de patru stele
Circa doua sute de invitati precum si cateva zeci de targumureseni au asistat la un spectacol inedit de sunet si lumini care a marcat redarea Complexului Hotelier Grand Tirgu Mures circuitului turistic la un standard international de patru stele. Evenimentele organizate cu prilejul redeschiderii Hotelului Grand au culminat cu ceremonia de ingropare a scrisorii de atestare, ceremonia de iluminare a cladirii care adaposteste Complexul Hotelier Grand totul culminand cu   un impresionant spectacol de sunet si lumina, proiectii de imagini ale Hotelulului Grand de ieri si de astazi si jocuri laser pe fatada hotelului si a cladirilor aflate in apropierea acestuia.
Hotelul Grand Tirgu Mures se remarca prin stilul Art Nouveau al spatiilor de cazare, coloanele imbracate in vitralii, sculpturi, candelabre si perdelele de cristal. Cele 104 camere, din care 6 apartamente ofera oaspetilor sai sansa unui sejur de exceptie. Stilul Grand este si mai evident, la etajul 11 al hotelului, acolo unde camerele ofera o vedere panoramica asupa intregului oras, gratie arhitecturii care prevede geamuri, pe toate laturile camerelor. Privelistea de la etajul 11 poate fi o experienta deosebita atat pentru cei care vor opta pentru cina romantica, practic pe acoperisul hotelului cat si un spatiu de exceptie pentru petrecerile private. 
Restaurantele hotelului pot gazdui evenimente de 200 sau de 400 de persoane, elementul de unicitate constand in servirea micului dejun si a pranzului ca un open bufet, cu precizarea ca maestri bucatari vor onora cu profesionalism si comenzile din meniul clasic. 
Sala de conferințe de 200 de locuri este dotata la cele mai inalte standarde tehnice și este completata de varianta unor intalniri de afaceri restranse, in cele doua meeting-room-uri, care pot gazdui intalniri de pana la 30, respectiv 80 de persoane.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel Grand are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: 0365 730 003
Adresa: Targu Mures, str. Piata Victoriei, nr. 28-30, judetul Mures, Romania Fax: 0365 730 262
E-mail:
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel Grand din Targu Mures sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Targu Mures, Cazare hotel Targu Mures, Cazare pensiune Targu Mures, Cazare vila Targu Mures, Cazare particular Targu Mures, Cazare apartment Targu Mures, Oferte Cazare in Targu Mures, Concediu in Targu Mures, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Targu Mures