Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare Romania Cazare in Judetul Prahova

Super Cazare in judetul Prahova

 

Judetul

PRAHOVA


alba_logo

alba_map

 

O apa coboara din munti pe prundisuri albe de calcar, iar numele ei, PRAHOVA, boteaza un intreg judet.

Ctitorul resedintei de judet, municipiul Ploiesti, este marele voievod Mihai Viteazul, unificatorul pentru prima data al tuturor romanilor, geniu militar conducator al poporului nostru.Limita nordica desparte judetul Prahova de judetul Brasov, la est judetul Buzau, la vest judetul Dambovita, iar la sud judetul Ilfov si judetul Ialomita.

Datand din 1503, municipiul Ploiesti,cu o populatie de aproximativ 300.000 de locuitori, s-a dezvoltat datorita pozitiei sale geografice si in special datorita zacamintelor de petrol. Ploiestiul cunoscut si ca orasul gazarilor este capitala tuturor activitatilor de petrol in Romania si unul dintre cele mai valoroase centre de extractie si tehnologie petrochimica din lume.

Fiind numit dupa cea mai frumoasa zona a Carpatilor, Valea Prahovei cu statiunile ei (Sinaia, Breaza, Azuga, Busteni) este o regiune interesanta atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. De asemenea Valea Slanicului si Valea Teleajenului, cu statiunile lor celebre (Valenii de Munte, Cheia, Slanic Prahova) completeaza potentialul turistic al judetului Prahova.

Astfel in Prahova gasiti cazare in sute de hoteluri de la cele de lux pana la hoteluri pentru toate buzunarele. Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in peste 100 de unitati turistice,care corespund tuturor cerintelor,aigurand atat hoteluri pentru relaxare cat si hoteluri pentru turismul de afaceri. Noi va oferim cazare in Prahova,cat si in toata tara. Special pentru cazare Prahova avem site-ul http://cazarevaleaprahovei.super-cazare.com/, atat pentru hoteluri cat si pentru pensiuni. Pentru cazare hoteluri Prahova si cazare pensiuni Prahova ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist, sau https://twitter.com. In judetul Prahova aveti foarte multe de vizitat, de la muzee, biserici si manastiri, monumente istorice si arhitecturale, precum si cladiri contemporane. Fiind cea mai apropiata zona turistica de Bucuresti se dezvolta constant de la an la an, oferind varianta ideala pentru turismul de weekend.

prahova 1prahova 2

prahova 3