Cazare Cluj-Napoca

Cazare ieftina Cluj-Napoca

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Cluj-Napoca Cazare Cluj-Napoca Cazare Hotel New Cristal
Oferte Paste Hotel New Cristal

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Cluj-Napoca - Cazare Hotel New Cristal

Etalon de finete si eleganta, Hotel New Cristal reprezinta prin ambianta sa discreta si rafinata gazda ideala pentru turisti si oameni de afaceri, fiind cea mai buna locatie pentru organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri.
Prin serviciile sale de cea mai inalta calitate oferite intr-o ambianta calda, Hotel Cristal va va face sa va simtiti minunat, asa cum meritati!
Hotelul NEW CRISTAL, situat in zona vestica a orasului Cluj Napoca intr o zona linistita si discreta ferit de agitatia si traficul orasului, in imediata apropiere a Stadionului ARENA Cluj, Salii Sporturilor HORIA DEMIAN si la doar 5 minute de obiectivele turistice importante din orasul Cluj Napoca : Biserica SFANTUL MIHAIL , Casa MATIA , Bastionul CROITORILOR , Muzeul TRANSILVANIEI ,Muzeul de arta, Opera romana Cluj Napoca, Teatrul National Gradina Botanica CLUJ sau de aeroport la 15 minute cu masina, ofera camere si apartamente spatioase intr un stil classic dotate cu TV prin cablu , acces gratuit la Wi-Fi sau cablu, minibar, telefon , toate acestea pentru relaxarea si confortul dumneavoastra.
Hotelul NEW CRISTAL ofera o gama de servicii in spatii diferite, placut amenajate. Fie ca doriti atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie intimitatea unei cine in doi, relaxarea sau tratarea unor afectiuni prin tehnici de masaj si reflexoterapie. 
Centrul de afaceri NEW CRISTAL va sta la dipozitie cu sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri in format teatru si 25 de locuri in format bussines. Dotarea acesteia este la standardele internationale. Configurarea acesteia se face in functie de numarul de participanti.
Salonul Beautiful Isis din cadrul Hotelului NEW CRISTAL va ajuta sa va relaxati in sauna, hidromasaj sau sa beneficiati de un masaj astfel incat sederea la noi sa fie mai mult decat placuta si benefica. Salonul Beautiful Isis dispune de sauna, 2 bazine de hidromasaj, o zona de fittnes. Salonul Beautiful Isis executa proceduri de masaj terapeutic si de ralaxare precum si tehnici de recuperare medicala prin REFLEXOTERAPIE.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel New Cristal are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: 0040-264-594.675
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Moldovei, nr. 17, judetul Cluj, ROMANIA FAX: 0040-264-594.677 E-mail: contact@hotel-cristal.ro
E-mail: receptia@hotel-cristal.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel New Cristal din Cluj-Napoca sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Cluj-Napoca, Cazare hotel Cluj-Napoca, Cazare pensiune Cluj-Napoca, Cazare vila Cluj-Napoca, Cazare particular Cluj-Napoca, Cazare apartment Cluj-Napoca, Oferte Cazare in Cluj-Napoca, Concediu in Cluj-Napoca, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Cluj-Napoca