Cazare Baia Mare

Cazare ieftina Baia Mare

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Baia Mare Cazare Baia Mare Cazare Hotel Rivulus
Oferte Paste Hotel Rivulus

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Baia Mare - Cazare Hotel Rivulus

Hotelul Rivulus este o locatie eleganta situata in inima orasului Baia Mare, dispunand de camere spatioase si confortabile, restaurant, spatii pentru organizari mese festive, nunti, botezuri, cafenea, gelaterie, sala de conferinta si o sala de sedinte, Internet wireless gratuit. Astfel hotelul nostru este locul ideal atit pentru turism cit si pentru afaceri.
- Hotelul asigura toate facilitatile moderne necesare turismului de afaceri, avand 60 de camere: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu un pat, totalizand astfel 114 locuri.
-Toate camerele sunt cu balcon, dispun de aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, tv  si baie proprie (cabina de dus si toaleta). Accesul în camere se face pe baza de cartele magnetice. Accesul pe etaje se face cu liftul.
-Servicii gratuite :  wi – fi, rezervari la cerere la companii de transport aerian si de cale ferata, apeluri de trezire prin telefon, parcare , rezervari la alte restaurante si la alte hoteluri, informatii despre atractiile locale.
-Servicii contra – cost : spalatorie si calcatorie; convorbiri interne si internationale; servicii de copiere, fax;  rent-a-car.
-Restaurantul  va sta la dispozitie de la ora 10 pana la 23, cu un bogat sortiment de specialitati culinare italienesti si romanesti.
-Diversitatea meniurilor si servirea ireprosabila contribuie la confortul si relaxarea oaspetilor nostri. Puteti gusta din delicioasele preparate cu specific local romanesc si international.
-Organizam mese festive, nunti, botezuri, banchete si alte manifestari, restaurantul avand o capacitate de 150 de locuri.cazare Maramures, cazare jud. Maramures, cazare Baia mare, cazare Hotel Rivulus


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel Rivulus are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40 262 216 302
Adresa: Str. Culturii nr. 3,430316 Baia Mare, Maramures, ROMANIA Fax: +40 262 216 302
E-mail:
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel Rivulus din Baia Mare sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Baia Mare, Cazare hotel Baia Mare, Cazare pensiune Baia Mare, Cazare vila Baia Mare, Cazare particular Baia Mare, Cazare apartment Baia Mare, Oferte Cazare in Baia Mare, Concediu in Baia Mare, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Baia Mare