Cazare Bucuresti

Cazare ieftina Bucuresti

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Cazare Bucuresti Cazare Hotel Ambasador
Oferte Paste Hotel Ambasador

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Bucuresti - Cazare Hotel Ambasador

Avand o istorie de mai bine de 75 de ani si o arhitectura care ii confirma autenticitatea, Hotelul Ambasador va propune sa-i treceti pragul pentru a retrai eleganta acelor vremuri intr-o imbinare perfecta intre modern si clasic, intre nou si vechi, intre istorie si prezent.
Hotelul Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe unul dintre principalele bulevarde, Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii . Prin pozitia ultracentrala,ofera acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri si turistic - cu numeroase posibilitati de divertisment in Centrul istoric usor accesibil doar printr-o plimbare de relaxare.
In urma investitiei realizate pe parcursul anului 2012 prin modernizarea si remodelarea structurii traditionalului hotel Ambasador, hotelul dispune din primavara anului 2013 de 99 de camere elegant mobilate,decorate in culori calde cu o clasificare de 4* si o sala multifunctionala Panoramic situata la etajul XII ,cu o capacitate de 60 de locuri, ideala pentru organizarea conferintelor, receptiilor, simpozioanelor, dar si a petrecerilor private.
In prezent hotelul dispune de 99 spatii de cazare de 4 stele cu un design ce imbina luxul si eleganta stilului clasic cu spatialitatea si confortul celui modern, mobilierul fiind ales astfel incat sa satisfaca cat mai complet necesitatile dar, in acelasi timp, sa ofere un spatiu comod si relaxant. Cea mai mare parte a camerelor ofera o superba panorama asupra Bucurestiului. Camerele si apartamentele din hotelul Ambasador sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, telefon national si international, TV LED HD, internet wireless gratuit.
Restaurantul Ambasador aflat la etajul I ofera un meniu rafinat, variat si proaspat, cu specialitati romanesti si internationale, pregatite cu grija de o echipa de bucatari talentati.
La etajul 2 al hotelului clientii au la dispozitie un salon de coafura - frizerie.
Hotelul Ambasador este locul ideal de sedere in centrul Bucurestiului , daca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta.

Va asteptam cu drag!cazare Muntenia, cazare Bucuresti, cazare Hotel Ambasador 


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel Ambasador are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40-21-315.90.80
Adresa: B-dul Magheru nr. 8-10, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA Telefon: +40-0749.085.372 Fax: +40-21-312.35.95 hotel@ambasador.ro
E-mail: rezervari@ambasador.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel Ambasador din Bucuresti sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Bucuresti, Cazare hotel Bucuresti, Cazare pensiune Bucuresti, Cazare vila Bucuresti, Cazare particular Bucuresti, Cazare apartment Bucuresti, Oferte Cazare in Bucuresti, Concediu in Bucuresti, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Bucuresti