Cazare Bucuresti

Cazare ieftina Bucuresti

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Cazare Bucuresti Cazare Pensiunea Casa Verde Star
Oferte Paste Pensiunea Casa Verde Star

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Bucuresti - Cazare Pensiunea Casa Verde Star

De ce un vizitator al Bucurestiului, nu ar alege, chiar si in cazul unei calatorii in scop de afaceri, sa stea intr-o vila departe de tumultul cotidian al unui hotel central, dar fara sa faca rabat de la conditiile cu care este obisnuit?
Va invitam sa fiti oaspetii unui loc linistit si nepoluat, unde puteti gasi un spatiu de cazare ieftina clasificat la categoria trei stele si care imbina in mod fericit confortul cu rusticul si natura.
Acest loc poate fi gasit in sectorul 1 din Bucuresti, mai exact, in padurea Baneasa - Aleea Teisani nr. 70, la jumatatea distantei intre Aeroportul International Henry Coanda si Complexul Expozitional Romexpo,pe langa Academia de Politie si Ambasada Statelor Unite (1,5 km ).
Pensiunea Casa Verde este locul ideal pentru a petrece cateva zile in scop de afaceri sau odihna, beneficiind de intimitate si de relaxare chiar si pentru cateva ore (Tranzit, DAY-USE) la un pret mult mai mic. De asemenea locul este ideal pentru un cantonament sportiv.
 Pensiunea Casa Verde Star - oaza de relaxare langa Bucuresti aflata in mijlocul naturii.
Imaginati-va un hotel de lux in care sa nu fiti decat dumneavoastra si personalul de deservire, cu o gradina intreaga numai la dispozitia dumneavoastra , fara alti turisti, situat in mijlocul naturii. Confort, Intimitate Relaxare - Ati crede ca o asemenea locatie exclusivista exista la numai 5 minute Bucuresti ? 
Situata in imediata apropiere a capitalei langa Padurea Baneasa, pensiunea Casa Verde Star ofera de 1 la 30 locuri de cazare in 13 dormitoare duble cu baie proprie, sala de mese, aer conditionat, TV digital, telefon, fax , internet wireless si parcare privata asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucataria este echipata si ofera acces liber pentru cei dornici sa gateasca. Oferta mai include si posibilitatea de a face gratar in aer liber, pentru aceasta avand la dispozitie trei spatii special amenajate si lemne din belsug. 
Pensiunea Casa Verde Star dispune de 2 sali ce pot fi puse la dispozitie pentru conferinte, bancheturi, petreceri private sau corporate, congresuri, dineuri sau cocktailuri cat si pentru nunti si botezuri. Asteaptam cu interes sa ne contactati din timp pentru rezervari. 
In zona:
- Baneasa Shopping City
- Magazin Ikeea 
- Aeroport Baneasa si Otopeni cazare Muntenia, cazare Bucuresti, cazare Pensiunea Casa Verde Star 


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Pensiunea Casa Verde Star are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: 0730-616.544
Adresa: Sector 1 Bucuresti, in padurea Baneasa - Aleea Teisani nr. 70,(, in imediata apropiere a centrului comercial Feeria;intrarea se face pe langa centrul Arabesque, la piciorul podului Otopeni) Fax: 021-319.0681
E-mail: casaverdestar@gmail.com
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Pensiunea Casa Verde Star din Bucuresti sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Bucuresti, Cazare hotel Bucuresti, Cazare pensiune Bucuresti, Cazare vila Bucuresti, Cazare particular Bucuresti, Cazare apartment Bucuresti, Oferte Cazare in Bucuresti, Concediu in Bucuresti, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Bucuresti