Cazare Campulung Moldovenesc

Cazare ieftina Campulung Moldovenesc

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Campulung Moldovenesc Cazare Campulung Moldovenesc Cazare Hotel-Restaurant Eden
Oferte Paste Hotel-Restaurant Eden

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Campulung Moldovenesc - Cazare Hotel-Restaurant Eden

Hotelul-Restaurant EDEN se afla in municipiul Campulung Moldovenesc, pe DN 17. Fiind amplasat in  tinutul de basm al Bucovinei, inconjurat de peisaje incantatoare, Hotelul Eden reprezinta destinatia perfecta pentru cei ce cauta clipe de relaxare, partide de vanatoare si pescuit , sejururi in natura, sau sporturi de iarna. 
Totodata, hotelul este situat intr-un loc ideal pentru efectuarea unui pelerinaj pe la salba de biserici si manastiri medievale, locurile sfinte din Bucovina, incarcate de credinta si istorie.

Hotelul dispune de spatii de cazare  repartizate in: 23 camere si 2 apartamente totalizand 59 locuri. Toate apartamentele si camerele dispun de grupuri sanitare proprii, avand apa calda permanenta. 

In anul 2004, odata cu punerea in functiune a celor 8 bungalow-uri, Complexul Hotelier EDEN si-a marit capacitatea de cazare.

Dotarea bungalow-urilor este la standard de trei stele avand: minibar, incalzire centrala, televizor color, cablu,  satelit, telefon, apa calda non-stop, parcare pazita.

Cabana de vanatoare EDEN este locul perfect pentru amatorii de drumetie, pescuit sau vanatoare, ori pentru turistii care doresc sa se relaxeze in mijlocul naturii. Avand o capacitate totala de 12 locuri distribuite in 6 camere si beneficiind de o dotare impecabila, incluzand: instalatie de receptie satelit , instalatie de sunet, TV, pavilion exterior cu grill, living de 24 mp cu semineu, terasa cabana, bucatarie complet echipata, helesteu cu peste, cabana este favorita turistilor in orice anotimp. 

Restaurantul EDEN avand o capacitate de 100 locuri este completat de o terasa de 50 locuri, pe timpul verii, si dispune de dotari moderne: semineu, instalatie de sonorizare de inalta fidelitate, pian de concert, instalatie de filtrare a aerului si  aer conditionat,  iluminat ergonomic. De asemenea restaurantul se mandreste cu personal  bine instruit, dintre care se remarca un bucatar specializat atat in bucataria traditionala bucovineana cat si in arta culinara internationala .

 

 

cazare Bucovina, cazare jud. Suceava, cazare Campulung Moldovenesc, cazare Hotel-Restaurant EdenOFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel-Restaurant Eden are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40-230-314 733
Adresa: 725100, Campulung Moldovenesc, Calea Bucovinei nr. 148, Judetul Suceava, ROMANIA Fax: +40-230-314 731
E-mail: office@hotel-eden.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel-Restaurant Eden din Campulung Moldovenesc sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Campulung Moldovenesc, Cazare hotel Campulung Moldovenesc, Cazare pensiune Campulung Moldovenesc, Cazare vila Campulung Moldovenesc, Cazare particular Campulung Moldovenesc, Cazare apartment Campulung Moldovenesc, Oferte Cazare in Campulung Moldovenesc, Concediu in Campulung Moldovenesc, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Campulung Moldovenesc