Cazare Suceava

Cazare ieftina Suceava

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Suceava Cazare Suceava Cazare Daily Plaza Hotel
Oferte Paste Daily Plaza Hotel

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Suceava - Cazare Daily Plaza Hotel

Centrul orasului Suceava este un amestec vibrant de istorie si modernism. Intim si luxos , Hotelul Daily Plaza ofera acel ambient de eleganta rafinata apreciat de oaspetii exigenti.

Amplasat in inima orasului, Daily Plaza este un hotel armonios de patru stele cu un restaurant bistro ce  imbie oaspetii cu preparate din bucataria traditionala mediteraneana.

Hotelul Daily Plaza dispune de spatii de cazare repartizate in cele 30 de camere si suite. Toate camerele sunt amenajate in stil clasic, avand dotari moderne pentru a multumi chiar si pe cei mai exigenti clienti si pentru a le garanta confortul, intimitatea si siguranta .

Specialitatile restaurantului Lugano sunt rezultatul pasiunii noastre pentru creativitate, traditie si ingrediente autentice.

Meniul nostru ofera combinatii originale care starnesc curiozitatea clientilor, retete tipice imprumutate din gastronomia italiana, diverse preparate apartinand bucatariei internationale, toate fiind preparate cu alimente proaspete si naturale si care sunt puse in valoare de folosind condiment simple.

Fiecare masa este intotdeauna insotita de o colectie de vinuri nobile, atent selectionate pentru a etala calitatile diferitelor feluri de mancare.
Restaurantul Lugano amplasat in interiorul hotelului are program zilnicintre orele 12.00 – 23.30 si poate fi gazda unui numar de pana la 50 de persoane.

Hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte unde se pot organiza intalniri, seminarii, conferinte de presa, dineuri oficiale, evenimente de team building si nu numai.
Sala de conferinte este dotata cu cele mai noi echipamente audiovizuale pentru a raspunde necesitatilor si exigentelor presupuse de orice tip de eveniment, iar pe intreaga suprafata a salii, conexiunea Wi-Fi este sigura si privata.

 OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Daily Plaza Hotel are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40 330 80 3520
Adresa: Strada Stefan cel Mare nr 4, 720005, Suceava jud. Suceava, Romania Fax +40 330 80 3523
E-mail: info@dailyplaza.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Daily Plaza Hotel din Suceava sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Suceava, Cazare hotel Suceava, Cazare pensiune Suceava, Cazare vila Suceava, Cazare particular Suceava, Cazare apartment Suceava, Oferte Cazare in Suceava, Concediu in Suceava, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Suceava