Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare Romania Cazare in Judetul Calarasi

Super Cazare in judetul Calarasi

Localitatile judetului Calarasi :

 


Judetul CALARASI


alba_logo

 

 

alba_map

Judetul Calarasi este situat in partea de sud-est a Romaniei, pe malul stang al Dunarii, la granita cu Bulgaria. Judetul Calarasi este situat intr-o zona de campie ce cuprinde mai multe subunitati ale granarului Romaniei: Baraganul Sudic, Campia Burnasului, Campia Mostistei, Campia Vlasiei, la care se adauga Lunca Dunarii (Lunca Greaca, Balta Borcei, Lunca Calarasi).
Apele de suprafata sunt reprezentate de fluviul Dunarea - regina apelor - care delimiteaza la sud-est si sud teritoriul judetului. Fluviul se bifurca in doua brate: Dunarea Veche, la dreapta si Borcea, la stanga, brate care delimiteaza Marea Insula a Ialomitei.
Raul Arges se varsa in Dunare, langa orasul Oltenita, dupa confluenta sa cu raul Dambovita, langa orasul Budesti. In judet se mai gasesc si lacuri artificiale ca Frasinet (1.460ha), Iezeru-Mostistea (2.600 ha), Fundulea (440 ha), Gurbanesti (680 ha). Resedinta administrativa a judetului este orasul Calarasi, ce a primit aceasta denumire sub domnia lui Constantin Brancoveanu. Numele orasului provine de la unitatea de calareti care purtau corespondenta intre Bucuresti si Constantinopol, via Silistra, aceasta fiind cea mai scurta cale dintre Bucuresti si litoralul Marii Negre.
Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in judetul Calarasi, in diverse unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, asigurand atat hoteluri pentru relaxare , hoteluri pentru turismul de afaceri, cat si pensiuni sau vile. Noi va oferim cazare in judetul Calarasi dar si in toata tara. Special
pentru cazare in judetul Calarasi avem site-ul http://cazarejudetcalarasi.super-cazare.com/, care va ofera cazare atat in hoteluri cat si in pensiuni ori vile. Pentru cazare hoteluri judetul Calarasi si cazare pensiuni judetul Calarasi ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist sau https://twitter.com.

calarasi 1calarasi 2