Cazare Maliuc

Cazare ieftina Maliuc

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Maliuc Cazare Maliuc Cazare Pensiunea Insula Nada Apelor
Oferte Paste Pensiunea Insula Nada Apelor

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Maliuc - Cazare Pensiunea Insula Nada Apelor

INSULA NADA APELOR va invita sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in oaza noastra de natura salbatica din Delta Dunarii. Va asiguram CAZARE in VILE cu conditii optime de confort, impatimitii de PESCUIT putandu-se desfasura atat in incinta noastra (aprox. 2 ha) cat si in numeroasele LOCURI DE PESCUIT din zona adiacenta. Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu –bateriile- reincarcate si cu dorinta de a reveni. Atentie ! SE CREEAZA DEPENDENTA. Ne gasiti f.usor, suntem langa satul Maliuc, la doar 35 de minute cu barca rapida din Tulcea.
 Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 34 de locuri de cazare repartizate in 15 camere, 11 cu pat matrimonial sau twin si 4 triple . Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat , 3 margarete. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV cablu si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor, mobilate si dotate cu frigider si televizor.
Pensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii si debarcaderul pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace si barci cu rame.
Mai mult de jumatate din suprafata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2,5 – 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia corespunzatoare: salcii, salcami, nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni etc.
Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecarui vile de unde puteti prinde somn, crap, stiuca, salau, avat, caras, platica, rosioara, biban, babusca, lin, functie de sezon si de … noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas.
O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.
In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.
Personalul pensiunii va asteapta si este gata sa raspunda oricarei solicitari.
Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu –bateriile- reincarcate si cu dorinta de a reveni.cazare Dobrogea, cazare Delta Dunarii, cazare jud. tulcea, cazare Maliuc, cazare Pensiunea Insula Nada Apelor


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Pensiunea Insula Nada Apelor are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact:
Telefon: 0745 621287
Adresa: Maliuc, Delta Dunarii, jud. Tulcea, Romania Tel: 0744 516808 Tel: 0760 188338
E-mail: nadaapelor1@yahoo.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Pensiunea Insula Nada Apelor din Maliuc sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Maliuc, Cazare hotel Maliuc, Cazare pensiune Maliuc, Cazare vila Maliuc, Cazare particular Maliuc, Cazare apartment Maliuc, Oferte Cazare in Maliuc, Concediu in Maliuc, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Maliuc