Cazare Prejmer

Cazare ieftina Prejmer

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Brasov Localitatea Prejmer
Despre Localitatea Prejmer

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Prejmer - Cazare Prejmer

 Afiseaza numai Hoteluri Afiseaza numai Pensiuni/vile; Afiseaza Toate
Complex Turistic L O R I O N Popas Caprioara:

Pe drumul dinspre Brasov spre Bacau, la km 13  pe DN 11, intalnim o padure impresionanta de stejari seculari cu o deosebita rezervatie naturala l....

Cazare Complex Turistic L O R I O N Popas Caprioara

De la .... RON

Pensiunea Oficial:

Pensiunea Oficial 3* se afla pe DN 10 in localitatea Prejmer, la aproximativ 12 km de Brasov si 28 km de Intorsura Buzaului.Pensiunea va ofera cazare ....

Cazare Pensiunea Oficial

De la .... RONObiective Turistice in Prejmer Trasee Turistice in Prejmer
Evenimente Turistice Informatii Turistice din Prejmer

Cauta Oferte cazare Prejmer, altele decat cele listate mai sus!

 

Cazare ieftina Prejmer


Locuitorii comunei brasovene Prejmer se mandresc cu radacinile lor sasesti, cu cele mai bune clatite din Transilvania si cu izvoarele care alimenteaza pastravariile cu apa proaspata. Vacanta la Prejmer e ca o intoarcere in timp. Misterele legendelor medievale va aduc zambetul pe buze, iar ospitalitatea gospodarilor va face sa va doriti sa nu plecati niciodata.

Recunoscuta pentru cea mai veche si mai importanta biserica fortificata din Tara Barsei, comuna Prejmer este una dintre cele mai vechi si mai bogate asezari din judetul Brasov. De cum ajungi aici, influenta sasilor poate fi remarcata in stilul arhitectural. Chiar daca astazi mai traiesc doar cateva zeci de sasi din miile care populau comuna, inca se mai simt urmele adanci pe care acestia le-au lasat in constiinta romanilor. Denumirea localitatii are multiple semnificatii pentru fiecare etnie care a trait de-a lungul timpului in cetatea medievala. Cea mai cunoscuta este denumirea de „Preajmir", care inseamna „satul cu 1.000 de izvoare", datorita sumedeniei de izvoare care strabat comuna. Acesta este si motivul pentru care in zona s-au dezvoltat foarte mult pastravariile.

Principala atractie a comunei este insa biserica fortificata, construita in anul 1218, in stil gotic, de cavalerii teutoni si inscrisa pe lista patrimoniului cultural modial UNESCO. Biserica adaposteste unul dintre cele mai vechi altare din Transilvania, pictat in secolul al XV-lea, dar si o orga din 1803, denumita „orga mortii", din cauza sunetelor menite sa-i sperie pe atacatori.

tags: cazare ieftina Prejmer, oferte cazare Prejmer, cazare Prejmer, cazare pensiuni Prejmer, cazare vile Prejmer