Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare Romania Cazare in Judetul Ialomita

Super Cazare in judetul Ialomita

Localitatile judetului Ialomita :

 

Judetul IALOMITA


alba_logo
alba_map

Judetul Ialomita se afla in sud-estul Romaniei, avand ca resedinta de judet municipiul Slobozia, care este cel mai mare oras al judetului ce a a fost cladit pe ramasitele vechii cetati romane Netindava. Judetul Ialomita prezinta o clima temperat continentala, iar forma de relief este reprezentata de o campie traversata de raul Ialomita. Situat la intersectia drumurilor comerciale importante, judetul Ialomita este zona de tranzit dintre Bucuresti spre litoralul romanesc si spre Moldova. Flora si fauna acestui judet sunt caracteristice mediului de stepa, padure si acvatic, fiind ideale pentru turistii pasionati de vanatoare.
In judetul Ialomita capacitatea de cazare a cunoscut o ampla dezvoltare, ajungand la peste 3.000 locuri, repartizate in unitati turistice diverse: hoteluri, vile, moteluri, unitati de tratament (in statiunea Amara) si tabere scolare.
Baile Amara reprezinta cel mai important loc turistic al judetului. Statiunea este situata la 7 km distanta de Slobozia si 126 km distanta fata de Bucuresti, si este recunoscuta datorita efectelor terapeutice ale namolului sapropelic si apelelor minerale medicinale folosite in tratarea reumatismului cronic.
In peisajul turistic al judetului Ialomita se mai pot vizita: barajul si lacul artificial de la Dridu, Manastirea-monument Pitesteanu, Muzeul Satului, fortareata getica de la Piscul Crasani, Muzeul Agriculturii, si Centrul Cultural Ionel Perlea- din Slobozia Casa Memoriala Ionel Perlea din Ograda, Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia, care dateaza din timpul domniei lui Matei Basarab, si podurile de peste Dunare de la Fetesti. Parcul de Vacanta Hermes, situat langa Municipiul Slobozia reprezinta un alt punct de interes turistic.
Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in judetul Ialomita, in diverse unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, asigurand atat hoteluri pentru relaxare si agrement, hoteluri pentru turismul de afaceri, hoteluri ce dispun de baze de trtament, cat si pensiuni sau vile. Noi va oferim cazare in judetul Ialomita, dar si in toata tara. Special pentru cazare in judetul Ialomita avem site-ul http://cazarejudetialomita.super-cazare.com/, care va ofera cazare atat in hoteluri cat si in pensiuni ori vile. Pentru cazare hoteluri judetul Ialomita si cazare pensiuni judetul Ialomita ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist sau https://twitter.com.