Cazare Iasi

Cazare ieftina Iasi

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Iasi Cazare Iasi Cazare Hotel Unirea
Oferte Paste Hotel Unirea

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Iasi - Cazare Hotel Unirea

Situat in centrul orasului Iasi, Unirea Hotel & Spa reprezinta o marca de referinta in domeniul hotelier din zona Moldovei. Unirea Hotel & Spa constituie un punct de atractie in afaceri si turism. Serviciile si conditiile moderne de cazare, centrul de conferinta si restaurantele de capacitate mare, experienta indelungata in organizarea evenimentelor ne recomanda.
CAMERE SI APARTAMENTE	
BUSINESS SINGLE
BUSINESS DOUBLE (TWIN)
SUITE
Business Single
Ca oaspete la Unirea Hotel & Spa, va veti bucura de linistea unei camere spatioase, orientata catre confortul dumneavoastra. 
Camera este dotata cu pat matrimonial, aer conditionat, minibar, televiziune digitala prin cablu si uscator de par. Pentru a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri, camera dispune de linie telefonica proprie cu acces intern si international si de internet de mare viteza.
Business Double (Twin)
Camerele recent modernizate va asigura un nivel optim de relaxare si confort. 
Camera este dotata cu 2 paturi, aer conditionat, minibar, televiziune digitala prin cablu si uscator de par. Pentru a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri, camera dispune de linie telefonica proprie cu acces intern si international si de internet de mare viteza. Serviciile high-end asigurate de fiecare departament al hotelului va vor face calatoria mai placuta.
Suite
Apartamentele recent modernizate au un pat queen-size si mobilier elegant. Serviciile de cea mai buna calitate si un personal care este gata sa raspunda celor mai exigente asteptari, vor garanta o experienta de neuitat.
Apartamentul este dotat cu pat matrimonial, 2 bai, jacuzzi, cabina de dus, aer conditionat, minibar, televiziune digitala prin cablu si uscator de par. Pentru a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri, camera dispune de linie telefonica proprie cu acces intern si international si internet de mare viteza.


Unirea Hotel & Spa Iasi dispune de cea mai mare capacitate de cazare din centrul orasului Iasi. Cele 186 camere modernizate si apartamente reprezinta destinatia ideala pentru cazari grupuri, familii sau cazari individuale.

CENTRU DE 
CONFERINTE
SALA CUZA
SALA COCKTAIL
CENTRUL CUZA
SALON MEZANIN
SALA TRAINING
SALA SEDINTE
OFFICE

Unirea Hotel & Spa Iasi va ofera 6 sali de conferinta, multifunctionale si modern dotate. Acestea constituie solutii perfecte pentru organizarea de seminarii, training-uri, cursuri, congrese, lansari de produse si servicii.

RESTAURANTE
RESTAURANT PANORAMIC
RESTAURANT UNIREA

Unirea Hotel & Spa va pune la dispozitie 2 restaurante, o cafenea si o terasa. Imbinand traditia cu modernitatea, in restaurantul Panoramic, situat la etajul al 13-lea, sunt servite preparate delicioase, de cea mai inalta calitate. Meniul bogat ofera atat preparate din bucataria traditionala romaneasca, cat si specialitati internationale.Meniurile variate si pachetele de servicii personalizate contribuie la succesul tuturor evenimentelor organizate in restaurantele hotelului Unirea Hotel & Spa Iasi.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Hotel Unirea are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Receptie
Telefon: +40-(0)232-20.50.00
Adresa: Str. Piata Unirii Nr. 5 , Iasi Telefon: +40-(0)232-20.50.06 Fax: +40-(0)232-20.50.26
E-mail: rezervari@hotelunirea.ro
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Hotel Unirea din Iasi sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Iasi, Cazare hotel Iasi, Cazare pensiune Iasi, Cazare vila Iasi, Cazare particular Iasi, Cazare apartment Iasi, Oferte Cazare in Iasi, Concediu in Iasi, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Iasi