Cazare Vama Veche

Cazare ieftina Vama Veche

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Vama Veche Cazare Vama Veche Cazare Vila Madi
Oferte Paste Vila Madi

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Vama Veche - Cazare Vila Madi

Vila Madi, asa cum era cunoscuta la inceput, are acum in componenta 3 cladiri: Madi I, Madi II si Madi III. Vilele Madi I şi III sunt in aceeasi curte, pe str. Steaua de Mare nr. 6, iar Vila Madi II pe plajă, Str. Falezei nr. 20. Anul acesta, de 1 Mai, am inaugurat terasa din faţa casei Vila II cu iesire la plajă. Vila Madi I compusă din 9 camere este împărțită astfel: cinci camere cu grup sanitar propriu, din care o cameră este triplă, patru camere duble cu 2 bai pe hol - acces la bucătărie, centrală proprie, apă caldă non-stop și căldură în sezonul rece.
Remarcabila este curtea spațioasă, bine îngrijită, cu loc de joacă pentru copii, gazon și alei, cu foișoare, grătar și balansoar pentru petrecut serile în aer liber.
Peste drum se afla Vila Madi III, la fel de primitoare, din a cărei curte ieșirea se face direct pe plajă, cu vedere directă la mare. Anul acesta, de 1 Mai, am inaugurat terasa din faţa casei Vila II cu iesire la plajă.
In Vila II va punem la dispoziție 4 camere cu grup sanitar propriu și doua apartamente, aer condiționat, tv, iar gradina de asemenea este dotata cu foișor, grătar și fântână arteziană.
In aceeasi curte cu Vila I se afla si Vila II, de unde poți admira marea din cele 6 camere de la etaj, parterul așteptându-te cu încă 2 camere foarte mari (4/5 locuri). Dotare: baie proprie, tv, răcitor și aer condiționat.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca, bar.
Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.


OFERTE SPECIALE
Oferta Speciala


FACILITATI
Vila Madi are urmatoarele facilitati:

TARIFECONTACT

Persona de contact: Despa Madalina
Telefon: 0723 425 091
Adresa: Vama Veche, str. Steaua De Mare, nr. 6, judetul Constanta, Romania Telefon/Fax: 0241 755 562
E-mail: despamadalina@gmail.com
Contacteaza locatia prin intermediul Super Cazare
GALERIE IMAGINI
TUR VIRTUAL AL LOCATIEI
Selecteaza turul dorit!
Tur virtual


Cauta Oferte cazare la Vila Madi din Vama Veche sau la o locatie din apropiere

VREMEA IN ROMANIA - PROGNOZA VREMII PE 5 ZILE
Vremea in Bucuresti Vremea in Mamaia Vremea in Iasi
Vremea in Sibiu Vremea in Craiova Vremea in Cluj
Vremea in Constanta Vremea in Straja Vremea in Ranca
Vremea in Predeal Vremea in Busteni Vremea in Sinaia
Vremea in Vatra Dornei Vremea in Baile Felix Vremea in Buzias
Vremea in Azuga Vremea in Bran Moieciu Vremea in Sovata
Vremea in Balea Vremea in Tusnad Vremea in Paltinis
Vremea in Poiana Brasov Vremea in Arieseni Vremea in Vama Veche
Vremea in Mangalia Vremea in Neptun Vremea in Navodari
Vremea in Timisoara Vremea in Galati Vremea in Hunedoara
PENTRU O COLABOARE MAI BUNA CU ACEASTA LOCATIE PUTETI AMINTI, LA RECEPTIE, CA ATI VENIT LA SUGESTIA www.super-cazare.com

Tags: Cazare Vama Veche, Cazare hotel Vama Veche, Cazare pensiune Vama Veche, Cazare vila Vama Veche, Cazare particular Vama Veche, Cazare apartment Vama Veche, Oferte Cazare in Vama Veche, Concediu in Vama Veche, Cazare Litoral, Oferte Cazare Litoral, Cazare ieftina Vama Veche