Cazare Brezoi

Cazare ieftina Brezoi

 

Google+

Cazare Romania Cazare in Judetul Valcea Localitatea Brezoi
Despre Localitatea Brezoi

Locatii Recomandate de SuperCazare

Oferte cazare Brezoi - Cazare Brezoi

 Afiseaza numai Hoteluri Afiseaza numai Pensiuni/vile; Afiseaza Toate
Complex Turistic Valahia :

Situat la 10 km de Brezoi, pe malul stang al Lotrului, Complexul Turistic Valahia este o mare tentatie pentru cei ce doresc sa se rupa din cotidian, p....

Cazare Complex Turistic Valahia

De la .... RONObiective Turistice in Brezoi Trasee Turistice in Brezoi
Evenimente Turistice Informatii Turistice din Brezoi

Cauta Oferte cazare Brezoi, altele decat cele listate mai sus!

 

Cazare ieftina Brezoi


Cazare Brezoi. Cazare ieftina Brezoi.

Orasul Brezoi se afla in extremitatea central-nordica a judetului Valcea, la limita acestuia cu judetul Sibiu. Situat in cea mai mare depresiune intercarpatica, cunoscuta sub numele de Tara Lovistei, orasul Brezoi este inconjurat de paduri de conifere. La Brezoi se poate ajunge din Ramnicu Valcea pe D.N.7 (E81), pe D.N.7 (E81) de la Sibiu si pe D.N.7A de la Voineasa. Orasul se afla totodata la 35 km departare de municipiul Ramnicu-Vacea, la 67 km de orasul Sibiu si la 35 km de statiunea Voineasa.
Orasul Brezoi este strabatut pe directia nord-sud de calea ferata Sibiu-Piatra Olt si de drumul national 7 (D.N.7) sau drumul european 81(E81). Brezoiul este astfel in legatura atat cu localitatile din judetul Valcea cat si cu toate celelalte orase si asezari ale tarii.
Vatra orasului Brezoi cuprinde partile joase din Valea Lotrului, la confluenta acestuia cu raul Olt, dar si o parte din Valea Oltului, unde se afla o serie de localitati componente Brezoiului: satele Pascoaia, Calinesti, Proieni, Golotreni si Valea lui Stan. Brezoi este un oras de munte mic, cu un numar de aproximativ 8000 de locuitori. Situat la o altitudine medie de 400 metri, intr-o zona aproximativ centrala a Romaniei, Brezoiul este punctul de plecare in numeroase trasee turistice marcate ce strabat muntii Lotrului, Capatanii si masivul Cozia. In afara orasului, sunt sate raspandite, vai si munti acoperiti de intinse paduri care incanta calatorii prin peisaje de poveste. Locuitorii din zona sunt oameni ospitalieri, bucurosi sa va impartaseasca legendele locului, transmise din generatie in generatie. Fauna si flora montana si submontana, clima generoasa, aerul curat de munte, apele de munte care abunda in specii specifice de pesti, constituie un foarte bun remediu impotriva stresului cotidian. Flora, foarte variata, abunda in specii rare sau unice. Astfel, floarea de colt e gasita aici la cea mai joasa altitudine din Europa - sub 500 de metri. Turismul s-a dezvoltat si in acest oras. Au aparut si aici posibilitati de cazare pentru toate buzunarele. Site-ul http://www.super-cazare.com/ va pune la dispozitie oferte de cazare Brezoi si cazare ieftina Brezoi. Aici gasesti cazare in vile, pensiuni, hoteluri Brezoi. Din Brezoi se pot vizita obiective turistice precum Lacul glaciar Iezerul Latoritei si Avenul Piciorul Boului, Valcea dar si obiective turistice din localitatile invecinate.


cazare Brezoi. cazare ieftina Brezoi. obiective turistice Brezoi. imagini Brezoi. harta Brezoi. cazare vile, pensiuni, hoteluri Brezoi. Revelion Brezoi. paste Brezoi. pensiuni Brezoi. hoteluri Brezoi