Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare in Crisana

Arad / Baile 1 Mai / Baile Felix / Moneasa / Oradea / Osorhei / Salonta / Sanmartin / Vadu Crisului

Crisana reprezinta o provincie istorica, avand ca limite naturale raul Tisa la vest, Muntii Apuseni in est, raul Mures la sud si raul Somes in nord. Orasele principale sunt : Oradea unde se afla al doilea Observator Astronomic de pe teritoriul Romaniei, ce dateaza de la jumatatea secolului al XV-lea, Beius, Simleul Silvaniei, Carei etc.

Relieful regiunii, de la est spre vest, este alcatuit din Muntii Bihorului (cu inaltimi peste 1800 m), grupul muntilor scunzi (Padurea Craiului, Zarand si Codru-Mona), dealurile piemontane si Campia Crisurilor. In aceasta regiune clima este mai moderata in comparatie cu restul tarii, avand valori climaterice ce corespund zonei de campie (cu veri clade si ierni blande) dar si manifestari ale climei depresiunilor (blanda si cu precipitatii abundente).

Statiunea Baile Felix este un centru turistic de renume european, fiind cel mai insemnat punct turistic al regiunii. Efectele curative ale apelor geotermale sunt cunoscute si recunoscute inca din evul mediu. In Baile Felix, o serie de hoteluri ce ofera cazare si dispun de baze proprii de tratament, sunt adevarate citadele ale industriei curative si sunt incluse de mult timp in circuitul turistic international.
Conditiile naturale din aceasta regiune favorizeaza turismul montan. Statiunea Stana de Vale este situata la altitudinea de 1100m in inima Muntilor Bihor. Dispunand de un climat cu efecte terapeutice , aceasta statiune este o adevarata perla a Muntilor Apuseni. Complexul de la barajul Lesu, situat in vecinatatea lacului de acumulare de pe Valea Iadului a devenit un loc important in turismul montan. Alte puncte de atractie pentru turisti sunt: Pestera Ursilor de la Chiscau, pestera de la Meziad, Valea Draganului, Izvorul Somesului, lacul termal cu nuferi din statiunea 1 Mai, Poiana Florilor. Regiunea Crisana ofera turistilor diverse posibilitati de cazare, de la cazare de lux in hoteluri la standarde moderne, hoteluri ce dispun de baze de tratament si pana la cazare rustica in pensiuni, cabane, vile. Astfel posibilitatile de cazare se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. Site-ul http://www.super-cazare.com/ va ofera posibilitati de cazare in regiunea Crisana cat mai diversificate, care corespund tuturor cerintelor, asigurand hoteluri de relaxare sau hoteluri ce dispun de baze de tratament, cat si pensiuni, cabane si vile particulare. Noi va oferim cazare in regiunea Crisana dar si in intreaga tara. Pentru a studia ofertele noastre de cazare ne mai puteti gasi pe www.facebook.com/Travel.Turist si pe https://twetter.com.