Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare in Delta Dunarii

 

Baltenii de Sus / Chilia Veche / Crisan / Dunavatu de Jos / Mahmudia / Maliuc / Mila 23 / Murighiol / Sfantu Gheorghe Delta / Sulina / Tulcea / Uzlina / Vulturu

Fiind al doilea fluviu ca lungime din Europa, Dunarea izvoraste din Muntii Padurea Neagra din Germania si inainte de Tulcea (Romania) se desparte in trei brate: Sulina , Chilia si Sf. Gheorghe, care se varsa apoi in Marea Neagra in apropiere de padurea Caraormrootan care in limba turca inseamna tot Padurea Neagra. Cele trei brate ale Dunarii, formeaza cea mai importanta delta din Europa, avand o suprafata de 5050 km2, din care 4340 km2 se afla pe teritoriul Romaniei. Chilia, bratul cel mai nordic reprezinta granita cu Ucraina, bratul mijlociu prezinta febrilul port Sulina, iar bratul cel mai sudic isi urmeaza drumul lin catre Portul Sfantu Gheorghe. Fiind ferita de progresul industrializarii, cea mai noua forma de relief din Romania, Delta Dunarii, a fost introdusa in 1990 de catre UNESCO printre rezervatiile biosferei si este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa. Primele date istorice despre Delta Dunarii provin de la grecul Herodot, considerat parintele istoriei, care descrie intrarea flotei persane a lui Darius prin Delta, dupa ce poposise la Histria (515-513 iHr).
Aruncand o privire de pe Dealurile Tulcei, Delta Dunarii se vede asemeni unei vaste intinderi de verdeata brazdata de suvite argintii de apa. Intinderea exotica a Deltei Dunarii prezinta peste 1200 de specii de copaci si plante, avand cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent, si ihtiologica (reprezentata de cam 100 de specii, din care amintim sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar si heringul de Dunare ), asteapta sa fie descoperita de turistii iubitori de natura.Peste 80% din suprafata Deltei este reprezentata de apa. Delta este un loc de popas natural pentru numeroase pasari migratoare. Dintre acestea, pelicanul obisnuit este rasfatatul acestui paradis al pasarilor. Rezervatia Biosferei Delta Dunarii se afla pe locul 5 intre zonele umede ale Terrei dar ca importanta ecologica este a 3-a din lume.
In Delta Dunarii se pot face numeroase trasee turistice ce permit explorarea acestei zone cu peisaje incantatoare.Prezentand un potential economic si turistic de o deosebita valoare, in Delta Dunarii au aparut numeroase unitati turistice pentru cazare si oferte pentru excursii. O priveliste obisnuita pe canalele Deltei este lungul sir de barci de pescuit adunate laolalta pentru a fi remorcate de o barca cu motor, ce le va duce in larg, acolo unde se gaseste peste din belsug. Comunitatile de pescari, cum ar fi cele din Crisan pe bratul mijlociu si din Independenta, pe bratul sudic, obisnuiesc sa -si ofere serviciile turistilor sau sa inchirieze acestora barcile lor. Aceste ape sunt bogate in bibani, calcani, crapi si moruni, purtatori de icre negre.
Tulcea este principalul oras al Deltei Dunarii si reprezinta poarta de acces catre minunatiile acesteia. Oras construit pe locul asezarii geto-dace Aegyssus, ale carui origini dataeaza de acum 2 600 de ani, Tulcea poarta amprenta stilului oriental turcesc. Daca in trecut era cunoscut ca un oras comercial , in zilele noastre a devenit un important port riveran si maritim, fiind cel mai important centru al industriei de pescuit din Romania.
Situat la gura bratului cu acelasi nume, Sulina este cel mai estic oras al tarii fiind port de intrare a vaselor maritime pe Dunare.
Paradisul pasarilor, trestiilor si al multimii de pesti , remarcandu-se ca un caleidoscop al unor peisaje mereu inedite, Delta Dunarii este o regiune de mare frumusete turistica si de un real interes stiintific.
Site-ul http://super-cazare.com va ofera o gama variata de unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, aigurand atat hoteluri pentru relaxare sau hoteluri pentru turism de afaceri, cat si pensiuni sau vile. Noi va oferim cazare in Delta Dunarii dar si in toata tara. Special pentru cazarein zona turistica Delta Dunarii avem site-ul http://cazaredeltadunarii.super-cazare.com/ , atat pentru hoteluri cat si pentru pensiuni .Pentru cazare hoteluri Delta Dunarii si cazare pensiuni Delta Dunarii ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist ,sau https://twitter.com.

.

 

delta 1delta 2

delta 3delta 4

delta 5delta 6

delta 7delta 8

delta 9delta 10