Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare in Litoral

23 August / Constanta / Costinesti / Eforie Nord / Eforie Sud / Jupiter / Mamaia / Mamaia Nord / Navodari / Neptun / Olimp / Saturn / Vama Veche / Venus

Litoralul Marii Negre este cea mai importanta zona turistica a Romaniei, avand in vedere numarul mare de turisti romani si straini care il viziteaza anual. Marea Neagra este cunoscuta ca fiind a-3-a mare europeana ca intandere si a 2-a ca adancime,avand o salinitate redusa.
Oferind peisaje uimitoare, litoralul se numara printre regiunile cele mai atragatoare ale tarii noastre. Cu o lungime totala de 245 km, litoralul romanesc se intinde din nord, de la granita cu Ucraina de unde incepe Delta Dunarii, pana in sud, la granita cu Bulgaria, conturand  estul Dobrogei cu apele Marii Negre. Pe mai mult de jumatate din intinderea sa (163 km), din limita nordica pana aproape de Navodari, litoralul romanesc este reprezentat de Delta Dunarii si lacurile de coasta.Portiunea de litoral ce se intinde pe o distanta de 82 de km incepand din zona Capului Midia din Navodari si pana la Vama Veche la granita cu Bulgaria, reprezinta zona cea mai vizitata de turistii romani si straini. Plajele de pe litoralul romanesc au avantajul unui nisip auriu cu o finete deosebita, avand o latime generoasa care atinge in unele locuri 200 de metri. Exista totusi o diferenta usor de sesizat intre plajele din nordul litoralului (Navodari, Constanta, Mamaia) si plajele dinspre sud. Cele din nord sunt mai late si mentin o linie a tarmului uniforma, in timp ce plajele de nisip din sudul litoralului au multe sectoare mai putin late, sunt crestate de golfuri sau marginite de faleze inalte. De-a lungul coastei, o zona de o calitate deosebita etaleaza o salba de statiuni care raspund cerintelor tuturor varstelor si gusturilor: Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Venus, Jupiter, Cap Aurora, Saturn, 2 Mai, Mangalia, Vama Veche. Pe litoral exista o multime de posibilitati de distractie ce acopera preferintele si exigentele tuturor turistilor care isi petrec aici vacanta. In ultimii ani, de-a lungul litoralului s-au construit numeroase restaurante si terase amenajate pe plaja sau in imediata apropiere a acesteia, oferind turistilor posibilitatea de a se relaxa intr-o atmosfera vesela de vacanta si de a se delecta cu preparate traditionale romanesti, internationale sau pescaresti.
 De asemenea, litoralul romanesc ofera oportunitatea de practicare a multor sporturi acvatice, fiecare statiune dispunand de baze de agrement ultramoderne Optiunile de agrement sunt completate de terenuri de tenis, golf si fotbal , parcuri de distractie care se intalnesc des in statiuni Posibilitatile de distractie sunt intregite de recentele investitii turistice din statiunea Mamaia dintre care cele mai insemnate sunt parcul acvatic Aqua Magic si Telegondola In zona exista o multime de atractii si obiective turistice care merita vizitate Monumente istorice, muzee de mare insemnatate, ruine antice, biserici, rezervatii naturale unice in Romania si in Europa si multe alte atractii intregesc pitorescul litoralului si al pamantului dobrogean.
Intre Mamaia si Mangalia, se intinde parca, o statiune complexa ce cuprinde toate cele 16 statiuni si care adauga frumusetii sale contemporane si vestigiile timpurilor trecute Turistii dornici pot vizita si ramasitele celor trei colonii fondate de grecii antici aici in secolele 7-6 inainte de Hristos:cetatea Histria in nord, Tomis in centru (in zilele noastre Constanta), Callatis (in prezent orasul Mangalia), cat si monumentul de la Adamclisi (aflat la 100 km vest de litoral).
Multe din statiunile litoralului au o dubla specializare, fiind si statiuni balneoclimaterice, recunoscute pentru curele de apa sarata si namol sapropelic, Statiunea Techirghiol, Statiunea Mangalia, Statiunea Eforie ,Statiunea Saturn si Statiunea Neptun, ofera, prin bazele de tratament, numeroase posibilitati de tratamente si cura pentru o gama larga de afectiuni Astfel pe litoral gasiti cazare in multe hoteluri de la cele de lux pana la hoteluri si pensiuni pentru toate buzunarele Site-ul http://super-cazare.com va ofera cazare in sute de unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor, aigurand atat hoteluri pentru relaxare cat si hoteluri pentru turismul de afaceri. Noi va oferim cazare pe litoral, cat si in toata tara .Special pentru cazare Litoral avem site-ul http://cazarelitoral.super-cazare.com/, atat pentru hoteluri cat si pentru pensiuni .Pentru cazare hoteluri litoral, cazare pensiuni litoral si cazare vile litoral ne mai puteti gasi si pe www.facebook.com/Travel.Turist, sau https://twitter.com.
Pentru fiecare turist, fie el dornic de relaxare siodihna , fie dornic de aventura, distractie, sport si viata activa , litoralul Marii Negre il asteapta, de fiecare data, cu acel ceva, unic si misterios ce nu poate fi uitat.

litoral 1litoral 2

litoral 3litoral 4

litoral 5litoral 6