Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare in Maramures

Baia Mare / Baia Sprie / Barsana / Borsa / Botiza / Budesti / Cavnic / Danesti / Ocna Sugatag / Oncesti / Poienile Izei / Ruscova / Sacel / Sapanta / Sarasau / Satu Mare / Sighetu Marmatiei / Surdesti / Tautii de Sus / Vadu Izei / Viseu de Sus

Situat innordul tarii, Maramuresul se bucura de un cadru natural unic. Munti inalti, dealuri inverzite, rauri , lacuri, paduri si pasuni, toate configureaza una din cele mai interesante si frumoase regiuni ale Romaniei.Maramuresul este cuprins intre lantul muntilor vulcanici Oas - Gutai - Tibles la sud, lantul muntilor Rodnei la est, muntii Maramuresului la nord-est, iar in partea de nord, de raul Tisa care reprezinta hotar atat al judetului, cat si al tarii.Raul Tisa a constituit secole de-a randul axa vertebrala a Maramuresului.  Multimea de izvoare cu ape minerale, ce sunt utilizate atat ca surse de apa potabila, cat si in tratamentele balneare, constituie un argument in plus in atragerea de tot mai multi turisti in acest tinut. Regiunea abunda in rauri repezi, alimentate din muntii dimprejur. Din aceasta cauza nu este de mirare ca peisajul este atat de bogat si verde. Maramuresul se mandreste cu bisericile de lemn, bogatii legendare, peisajele impresionante si traditiile stravechi. In Maramures au ramas nealterate cultura, traditiile, si viata taranului de odinioara. Pastrand cu sfintenie datinile si obiceiurile stravechi, maramuresenii par sa-si duca viata intr-un tinut desprins parca de prezent, care a ramas ancorat in traiul de acum sute de ani.
In regiunea Maramuresului intalnim o mare diversitate de obiective turistice, acest tinut beneficiind atat de obiective naturale, cat si culturale si religioase, precum: Parcul National Muntii Rodnei, Parcul Natural Muntii Maramuresului, Lacul Albastru, Lacul Morarenilor, Mlastina Poiana Brazilor, Turbaria Vlasinescu, Mlastina Iezerul Mare, Turbaria Taul Negru, Defileul raului Lapus, varful Farcau, lacul Vinderel,biserica Intrarea in Biserica a Maicii Domnului din Barsana, biserica Sfantul Nicolae din Budesti, biserica Cuvioasa Paraschiva din Desesti, biserica Nasterea Maicii Domnului din Ieud, biserica Cuvioasa Paraschiva din Poienile Izei, manastirea Barsana, Schitul Chiuzbaia, manastirea Dragomiresti, manastirea Nasterea Maicii Domnului, manastirea Moisei, Schitul Nasterea Maicii Domnului, manastirea Rohia, manastirea Sfanta Treime, manastirea Sfantul Ilie, manastirea Sfantul Iosif Marturisitorul, manastirea Sfantul Nicolae, Sfintii Imparati Constantin si Elena, Schitul Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul si Schitul Valea Sasului, Cimitirul Vesel din Sapana, mocanita de pe Valea Vaserului, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, Muzeul Maramuresului din Sighet, Casa Memoriala Elie Wiesel, statiunile montante Borsa, Cavnic, Mogosa si Izvoare si statiunile balneare Ocna Sugatag, Baile Borsa.Din punct de vedere al turismului, Maramuresul le ofera turistilor o retea bogata de pensiuni agroturistice, aceste unitati de cazare fiind cele mai raspandite pe aceste meleaguri, tocmai datorita specificului agrar, campenesc, al acestui tinut. Desi exista si oferte de cazare la hotelurile din Maramures, turistii care isi doresc o experienta inedita pe plaiurile maramuresene sunt sfatuiti sa treaca pragul locuitorilor acestui tinut care ii vor primi cu ospitalitatea si bucuria specifica lor.
Site-ul http://www.super-cazare.com/ va ofera posibilitati de cazare in regiunea Maramures cat mai diversificate, care corespund tuturor cerintelor, asigurand hoteluri de relaxare sau hoteluri ce dispun de baze de tratament, cat si pensiuni, cabane si vile particulare. Noi va oferim cazare in Maramures dar si in intreaga tara. Pentru a studia ofertele noastre de cazare ne mai puteti gasi pe www.facebook.com/Travel.Turist si pe https://twitter.com.

maramures 3

maramures 2

maramures 1