Cazare Romania

Cazare ieftina Romania

 

Google+

Locatii Recomandate de SuperCazare

Cazare in Moldova

Adjud / Agapia / Alexandru cel Bun / Bacau / Baltatesti / Botosani / Budai / Ceahlau / Comanesti / Dumbrava Rosie / Durau / Focsani / Galati / Gresu / Iasi / Lepsa / Lilieci / Magura de Buzau / Margineni / Mihai Eminescu / Oglinzi / Orbeni / Piatra Neamt / Poiana Teiului / Roman / Sendreni / Slanic Moldova / Soveja / Targu Neamt / Targu Ocna / Tulnici / Turturesti / Vanatori Neamt / Vaslui

Regiunea Moldova are in componenta judetele Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea si o mica parte din Suceava.Turismul in Moldova inseamna traditie, spiritualitate, munte, natura. Bogatiile naturale, peisajele si monumentele istorice au ridicat potentialul acestei parti de tara astfel incat a reusit sa isi castige un loc important pe harta turistica a Romaniei. Vacantele in care se merge cu toata familia vor fi de neuitat daca se alege Moldova ca destinatie. De asemenea este indicata pentru petrecerea sarbatorilor de Paste sau de Craciun in mod traditional. Zona este renumita pentru numarul mare de unitati de cazare tip pensiune, unde gazdele primitoare isi intampina turistii cu produse proaspete si pregatite traditional. In Moldova gasiti locuri ce vorbesc despre traditia romaneasca si specificul zonei. Turismul in Moldova se mandreste atat cu numeroasele posibilitati de cazare dar si cu locuri de agrement care dau un alt aer zonei. Spre exemplu, pentru pasionatii de ski, in zona Moldovei se gasesc partii cu grade variate de dificultate, orase unde Serbarile Zapezilor sunt traditie. Sunt cele mai cunoscute cele de la Vatra Dornei, Borsa si Gura Humorului (aceasta fiind chiar recent deschisa, in 2010). La Piatra Neamt, pentru ca este vorba de locuri de agrement, se poate profita de tot ce are de oferit strandul, cosiderat cel mai mare din Romania. Aici se ofera posibilitatea turistilor de a inchiria casute, de a juca tenis, fotbal, volei, de a face inot. Nu e mai prejos  de aceasta zona de agrement nici traseul telegondolei. Aceasta traverseaza orasul si ajunge pe varful Cozla de unde poate fi admirata panorama orasului, dar si cea a barajului de pe Bistrita.
Un alt parc de agrement este cel de la Guga Humorului, numit Arinis. Aici se gasesc piscine unde se pot face bai de aburi, se poate juca tenis, volei, sunt piste pentru role si multe altele. Bazinele acoperite permit turistilor sa aiba parte de aceleasi momente de relaxare si vara dar si iarna.
Si ofertele nu se opresc aici. Turismul in Moldova mai inseamna si aventura si adrenalina. La Vatra Dornei se poate face tiroliana, rafting sau parapanta. Nu trebuie pierdute din vedere nici oportunitatile de turism balnear pe care Moldova le-a dezvoltat si pe care incearca sa le modernizeze. Unul dintre cele doua centre este cel de la Slanic Moldova care ofera pe langa cazare si tratamente pentru afectiuni respiratorii, renale, reumatice sau ale aparatului circulator.
Muntele Ceahlau atrage ca un magnet turistii pasionati de natura oferindu-le numeroase trasee montane si de catarat. Iar daca traseele de la Bicaz nu sunt pe placul turistilor, intotdeauna este o solutie de rezerva, si anume Piatra Neamt sau Vatra Dornei. Se poate face o oprire la Bicaz pentru a admira Cheile Bicazului dupa care, cu siguranta se poate face un popas si la Lacul Rosu, unul dintre cele mai spectaculoase lacuri naturale din Romania.
Pentru pasionatii de cultura cel mai potrivit loc pentru vizite este Iasul. Palatul Culturii, Palatul de la Ruginoasa (resedinta a voievodului Al.I.Cuza), sunt doar cateva din locurile incarcate de istorie. Aici se afla si casele memoriale ale unor scriitori precum Ion Creanga sau Mihail Sadoveanu. Nu este de ignorat nici teiul lui Eminescu si Gradina Botanica.  Turismul in Moldova dezvaluie multe alte locuri minunate in fiecare oras strabatut, alaturi de diverse posibilitati de cazare.
In intreaga Moldova posibilitatile de cazare sunt variate. In functie de necesitati turistul poate alege cazare hoteluri Moldova ori cazare pensiuni Moldova.
Site-ul http://www.super-cazare.com/ va ofera posibilitati de cazare in Moldova cat mai diversificate, care corespund tuturor cerintelor, asigurand hoteluri de relaxare sau pentru tratament, dar si pensiuni, cabane si vile particulare. Noi va oferim cazare in Moldova dar si in intreaga tara. Pentru a studia ofertele noastre de cazare ne mai puteti gasi pe www.facebook.com/Travel.Turist si pe https://twitter.com.